Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emberelőnyben sem tudta legyőzni a Kisvárdát az Újpest

| 2021. 10. 17. | 18:49:00
A labdabirtoklási arány teljesen egyenlő volt.
Emberelőnyben sem tudta legyőzni a Kisvárdát az Újpest
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyeretlenül sereghajtó Újpest a 31. perctől emberelőnyben futballozva sem tudta legyőzni október 17-én, vasárnap a Kisvárdát, amely a gól nélküli döntetlennel

ismét átvette a vezetést a tabellán a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

Kiegyenlített küzdelmet hozott az első félidő, melynek során még úgy sem esett gól, hogy félóra után emberhátrányba került a házigazda. A szünetig az Újpest nem tudta érvényesíteni túlerejét, pedig a kiállítás után egy cserével támadóbb felfogásra váltott, védő helyett csatárt küldött a pályára Michael Oenning vezetőedző. Fordulás után meddő mezőnyfölényre tett szert a fővárosi együttes, amely a hivatalos statisztika szerint is többet támadott, mint ellenfele. A labdabirtoklási arány teljesen egyenlő volt, de a nem túl magas színvonalú küzdelem során a létszámhátrányban lévő Kisvárda a második félidőben már csak a stabil védekezésre koncentrált.

Az Újpest igyekezett, de kreativitás híján nem tudta átjátszani a hazaiak védelmi vonalát, így nem sikerült megszereznie idénybeli első győzelmét.

A várdaiaknak ez volt az idénybeli első döntetlenjük, míg a fővárosi lila-fehérek immár kilenc meccs óta nyeretlenek a bajnokságban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés