Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elfogták a nevelőapjára baltával támadó nyírpilisit

| 2022. 07. 28. | 12:25:00
Egy napig bujkált a férfi. + Frissítve
Elfogták a nevelőapjára baltával támadó nyírpilisit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. Pál 45 éves nyírpilisi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi július 26-án délután, nyírpilisi lakóházuk udvarán előzetes szóváltást követően egy fejszével, kétszer homlokon ütötte 65 éves nevelőapját. A férfi az ütések hatására a földre esett, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A további bántalmazást az idősebb férfi felesége akadályozta meg, hangos kiabálására F. Pál a bűncselekmény elkövetéséhez használt baltával a kezében a kert irányába elfutott, és ismeretlen helyre menekült.

A bejelentés után a rendőrség haladéktalanul megkezdte az adatgyűjtést, és elfogatóparancsot adott ki az erőszakos, élet elleni bűncselekmény elkövetőjének mielőbbi felkutatása és elfogása érdekében. Lakossági bejelentés alapján másnap, július 27-én délután rendőrkézre került az addig szökésben lévő férfi.

A szabolcsi nyomozók emberölés bűntett kísérletének meglapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, kezdeményezték letartóztatását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés