Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elítélhetik a kemecsei nő fogvatartóit

| 2022. 10. 08. | 11:56:00
Az asszonyt Berettyóújfaluba vitték. Sikerült megszöknie és segítséget kérnie.
Elítélhetik a kemecsei nő fogvatartóit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tanúk meghallgatásával, perbeszédekkel folytatódik Gy. A. és társa ügye október 10-én a Nyíregyházi Járásbíróságon; ellenük felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt emeltek vádat.

A vádirat szerint a sértett és Gy.A. elsőrendű vádlott között 2020 júliusában érzelmi kapcsolat alakult ki, mely decemberben megromlott, a sértett szakított a férfival. 2021. január 30-ára Gy. A. találkozót beszélt meg a sértettel kemecsei lakóhelyén, korábbi tartozásai rendezése miatt. Gy. A. vádlott két ismerősével (Gy.Sz.B. másodrendű vádlottal és R.Zs. harmadrendű vádlottal) érkezett a találkozóra. Ott Gy. A. vádlott beszélgetni kezdett a sértettel, és eldöntötték, hogy együtt Nyíregyházára utaznak. A sértett Nyíregyházán jelezte, hogy mégis szeretne hazamenni, de Gy.A. ezt nem engedte neki.

Az autóban Gy. A. befogta a sértett száját, és kijelentette, nem mehet sehova. Amikor a sértett megpróbált az autóból kiszállni, egy kést vett elő, és a nő fejéhez tartotta.

Ezt látta Gy.Sz.B. másod- és R.Zs. harmadrendű vádlott is. Két nappal később Gy.A. és Gy.Sz.B. a sértettet Berettyóújfalura vitték, ahol sikerült megszöknie, és egy helyi boltban segítséget kérnie. A fentieken túl Gy. A. 2020. december 13-án és 14-én bántalmazta a sértettet: többször testszerte megrúgta és megütötte. A sértett telefonon értesítette nagybátyját, hogy őt vigye el a vádlottól. Amikor a sértett rokonai érte mentek, a sértett beszállt hozzájuk az autóba, azonban a vádlott kirángatta őt az autóból, a földre lökte és többsz9r megrúgta.

[Beillesztett cikk: Tagad a férfi, akit kemecsei élettársa bántalmazásával vádolnak]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés