Hirdetés

Kiraboltak egy taxist Kemecsén

police.hu

2022.11.04. 09:31

Kiraboltak egy taxist Kemecsén
Fotó: police.hu

Nyíregyházán fogták el a fiatal férfit.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. I. 29 éves kemecsei lakos ellen.

A rendőrségre egy taxisofőr tett bejelentést november 3-án hajnalban, mely szerint egy férfi taxit rendelt, Kemecséről Nyíregyháza vitette magát, majd vissza Kemecsére, ahol a sofőr a viteldíj elszámolására szólította fel utasát. A férfi erre kiszállt az autóból, majd a vezető oldali ajtóhoz ment, egy hirtelen mozdulattal kinyitotta azt, és az oldalsó rekeszből kivette a sofőr pénztárcáját. A járművezető megpróbálta visszavenni a tárcáját, ekkor utasa a lábára rácsapta az ajtót, és elmenekült a helyszínről.

A rendőrök néhány órán belül Nyíregyházán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves férfit, aki észlelve őket futva próbált elmenekülni előlük, de nem járt sikerrel.

A rendőrök O. I.-t elfogása után előállították a Kemecsei Rendőrőrsre, ahol rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Kemecsetaxisrablástaxis

Hirdetés

Hirdetés