Hirdetés

Vádat emelhetnek az újfehértói gyilkos ellen

police.hu

2022.11.03. 09:59

Vádat emelhetnek az újfehértói gyilkos ellen
(Fotó: rendőrség)

Halálra késelte feleségét.

Hirdetés

A rendőrségre július 28-án 20 óra 44 perckor egy nő tett bejelentést, aki elmondta, hogy újfehértói otthonukban édesanyját eszméletlen állapotban találta, édesapját pedig érkezésekor még látta távozni autójával. A mentőszolgálat helyszínre ékező munkatársai már csak a nő halálának beálltát tudták megállapítani, ami vélhetően a testét ért több szúrás okozta sérülés miatt következett be.

A rendőrök az elvégzett helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést, és a feltételezett elkövető, a férj felkutatását, akit néhány órán belül az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett elfogták. T. László 51 éves újfehértói lakost emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében egy konyhai késsel többször megszúrta őt.

A rendőrség a T. László ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
emberölésÚjfehértó

Hirdetés

Hirdetés