Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kamera rögzítette a brutális aranyosapáti gyilkosságot

| 2022. 12. 03. | 10:38:00
Ernő végzett barátjával, majd lefeküdt aludni.
Kamera rögzítette a brutális aranyosapáti gyilkosságot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hét percen keresztül szurkálta egy bicskával barátja nyakát egy aranyosapáti férfi november 29-én. A két férfi együtt rúgott be, összevesztek, ezután a házigazda egy majdnem tíz centis bicskát többször is beleszúrt áldozata nyakába és felsőtestébe, majd hagyta elvérezni.

A gyilkost december 2-án letartóztatták.

A TV2 Tények riportja szerint az áldozat hozzátartozóit sokkolta a brutális gyilkosság; a meggyilkolt 46 éves férfi családapa volt. Ernő és későbbi áldozata, Csaba évek óta barátok voltak, a végzetes éjszakán együtt rúgtak be Ernő házában, több litert megittak a közösen készített pálinkából. A házigazda gyerekeivel és feleségével lakik a házban, ők is hallották, amikor a két férfi összeveszett. A család egy szellemileg sérült tinit is nevel, úgy tudják, a fiú tanúja volt a kivégzésszerű gyilkosságnak.

– A bizonyítást megkönnyíti az a körülmény, hogy egy kamera volt felszerelve, amely rögzítette az emberölés teljes folyamatát, sőt az egész italozást – mondta Szilágyi László, a megyei főügyészség szóvivője. Az ügyészség szerint a felvételek annyira megrázóak, hogy nem lehet bemutatni őket, de a tárgyalásokon elemezni fogják. A portál információi szerint azt is látni, ahogy a gyilkos az italtól ájult barátját pofozza, rángatja, majd egy fotelba ülteti.

[Beillesztett cikk: Emberölés Aranyosapátiban: nyakon szúrta kollégáját]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés