Hirdetés

Hirdetés

Örömlányoknak bérelt 13 lakást egy pétervásárai férfi

police.hu

2023.01.13. 09:48

Örömlányoknak bérelt 13 lakást egy pétervásárai férfi
A kép illusztráció (Pikist)

+Videó az elfogásról.

Hirdetés

A Szabolcs vármegyei nyomozók által koordinált, több vármegyei rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közreműködésével összehangolt rendőri intézkedés keretében Budapesten fogták el a 44 éves férfit, aki készpénzért prostituáltaknak biztosított bérelt ingatlanokat szexmunkára.

A férfi az interneten meghirdetett kiadó lakásokat a tulajdonosoknak párjaként bemutatott nőismerősével tekintette meg azt állítva, hogy saját részükre veszik bérbe. A berendezett állapotú bérleményeket a gyanúsított felszerelte törölközőkkel, ágyneművel, amennyiben nem volt elegendő számú, akkor ággyal is, hogy a prostituáltaknak minden rendelkezésükre álljon. A lakást igénybe vevő prostituáltak naponta fizették a lakásbérletet, amit a gyanúsított által a lakásban elhelyezett széfben helyeztek el. A lakásszéfekben összegyűlt készpénzt változó időközönként a gyanúsított kivette, és a saját nevén vezetett banki folyószámlára befizette. A folyószámláról átutalással teljesítette a tulajdonosok felé a bérleti díjak és a rezsi költségek jogcímén fennálló fizetési kötelezettségeit.

A Szabolcs vármegyei nyomozók B. B.-t összehangolt rendőri intézkedés keretében a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának közreműködésével fogták el budapesti tartózkodási helyén január 11-én. Az elfogással egyidőben több, a gyanúsított által bérelt ingatlant ellenőriztek a helyi rendőrök országszerte.

A rendőrök az átvizsgált lakásokban számos tárgyi bizonyítékot lefoglaltak, érkezésükkor egyes helyeken prostituáltak is tartózkodtak.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított az elmúlt másfél évben 13 lakást vett bérbe, és bocsátott készpénzért szexmunkások rendelkezésére. Folyószámlájára több tízmillió forintot fizetett be, ami a bűncselekmény elkövetéséből származhatott.           

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
prostituáltPétervására

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés