Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyírbélteki betörés: még a mosógépet is elvitték

| 2023. 02. 09. | 12:02:00
És még rotációs kapát, fűkaszát, láncfűrészt, fűnyírót, gázpalackot, de ez után is hosszú a sor.
Nyírbélteki betörés: még a mosógépet is elvitték
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. D. 28 éves piricsei, B. Ö. 29 éves és B. I. 31 éves nyírbélteki lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2022. december és 2023. február 4. között anyagi haszonszerzés érdekében betörtek egy nyírbélteki lakóházba, ahonnan eltulajdonítottak

vasöntvény radiátorokat, teatűzhelyet, mosógépet, mikrohullámú sütőt, hősugárzókat, rotációs kapát, fűkaszát, láncfűrészt, fűnyírót, gázpalackot, étkészletet, hosszabbítókat, elektromos hajnyírót és tartozékait, sarokcsiszolót, villáskulcs- és csavarhúzó-készleteket, valamint kisebb használati tárgyakat.

A bűncselekménnyel okozott kár közel kétmillió forint. A gyanúsítottak az eltulajdonított értékeket egyikük házába vitték, és amit csak tudtak, már másnap pénzzé tettek. A gyors rendőri intézkedés eredményeképpen a bűncselekményből származó használati tárgyak jelentős részét a nyomozók még eladás előtt, az elkövető házában lefoglalták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés