Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bejelentés: a Honor és a Microsoft összefog

| 2021. 09. 29. | 12:41:00
Intelligens és zökkenőmentes technológiai megoldásokat várják el a fogyasztók.
Bejelentés: a Honor és a Microsoft összefog
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A HONOR az intelligens eszközök egyik vezető globális szállítója a sencseni székhelyén rendezett aláírási ünnepségen bejelentette, hogy bővíti stratégiai partnerségét a Microsofttal. Ennek megfelelően a HONOR és a Microsoft szorosan együttműködik majd az úttörő AI megoldások és eszközök fejlesztése, valamint további előremutató technológiai stratégiák megvalósítása érdekében.

A szeptember 26-i HONOR Smart Life termékbemutatón kerül bemutatásra a MagicBook V 14. Ez a termék lesz az egyike az első olyan laptopoknak, amely az új Windows 11 operációs rendszerrel érkezik. A szoftver- és hardverintegráció továbbfejlesztésével, valamint a még
gördülékenyebb Windows 11 élmény megteremtése érdekében eszközölt fejlesztésekkel és testreszabhatósággal a HONOR képes maximalizálni az új operációs rendszerben rejlő lehetőségeket.

George Zhao, a HONOR Device Co., Ltd. vezérigazgatója az aláírási ceremónián elmondta: „A HONOR elkötelezett a fogyasztóközpontú megközelítés mellett és a felhasználók számára a legjobb termékeket fejleszti. A HONOR és a Microsoft együttműködése tovább erősíti stratégiai partnerkapcsolatainkat, melynek köszönhetően olyan megoldások jöhetnek létre, amelyek a különböző szoftver- és hardvertechnológiákat magukba foglalva a felhasználók különböző igényeit is képesek kiszolgálni. Biztosak vagyunk abban, hogy a HONOR és a Microsoft együtt képes a különböző fogyasztói eszközök és rendszerek különféle felhasználói igényeknek megfelelő összehangolására, ezzel megteremtve egy új, mindenki számára elérhető intelligens világot.”

Dr. Hou Yang, a Microsoft GCR vállalati alelnöke és elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Napjainkban a világ minden részén és az élet minden területén felgyorsult a digitális átalakulás. A hibrid munka és a mindennapjainkat behálózó intelligens technológiák térhódításával az ügyfelek nagyobb kényelmet, biztonságot és gyorsabb, minőségibb interakciót várnak el mobil számítástechnikai eszközeiktől, rendszereiktől és alkalmazásaiktól, legyen szó a munkahelyükről, vagy akár az otthonukról. A Microsoft reméli, hogy a HONOR-ral való stratégiai együttműködés folyamatos elmélyítésével és bővítésével felgyorsíthatja az intelligens integrált szoftver- és hardver fejlesztést, hogy még gazdagabb élményeket nyújtson a fogyasztóknak, továbbá hogy a Microsoft Azure közvetítésével az ázsiai születésű innovációkat a világ számára is elérhetővé tegye.” 

A Microsoft, a HONOR egyik régi technológiai és üzleti partnereként, a vállalat teljes függetlenné válását követően egyike volt az első beszállítóknak, amely tovább folytatta együttműködését a céggel. Így nem meglepő, hogy a HONOR MagicBook Pro Windows 10 operációs rendszerrel lett felszerelve, és a hivatalos bevezetése óta nyolc nemzetközi médium, köztük a Tech Radar, a Wired és az Expert Review is az “IFA 2020 legjobbjának” választotta.

A HONOR felismerte azt, hogy a fogyasztók manapság egyre fogékonyabbak az “intelligens és zökkenőmentes” technológiai megoldáskora és el is várják ezeket életük minden területén. Ezt hivatott megvalósítani a vállalat “1+8+N” stratégiája, melynek értelmében olyan termékeket fejleszt, amelyek a felhasználók mindennapi életét segítik. Így teszik lehetővé a felhasználók számára az integrált és zökkenőmentes élményt egy olyan platform segítségével, melynek középpontjában az AI és az okostelefonok állnak. Mindemellett pedig olyan egyéb termékeket fejlesztenek, mint a notebookok, az intelligens képernyők, a tabletek, a viselhető eszközök, a TW Stereo fejhallgatók és routerek.

A HONOR a Microsoft cloud computing és AI technológiáját integrálja termékeibe és szolgáltatásaiba, például a YOYO intelligens asszisztensébe, együttműködési eszközeibe, AI utazási asszisztensébe, segédprogramjaiba és fordítási szolgáltatásaiba. Ennek eredményeképp az okostelefonok, laptopok, táblagépek, intelligens képernyők, viselhető és zenehallgatásra szolgáló eszközök felhasználói egy gazdagabb és intelligensebb AI-élményben részesülhetnek.

A jövőben mind a HONOR, mind a Microsoft folytatja a Windows és az Android integrációjának további lehetőségeinek feltárását, hogy még több felhasználói élethelyzetre optimalizálhassa a termékek által nyújtott élményt – legyen szó munkahelyi vagy akár otthoni szituációkról.

Forrás: HONOR Magyarország

Svidró Márk
TheMobilTrend blog
www.themobiltrend.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés