Hirdetés

Hirdetés

Belvárosi új hullám: Pepe Panini

2016.01.11. 09:00

Belvárosi új hullám: Pepe Panini

A Pepe Paniniben az a jó, hogy nincs benne semmi különös.

Hirdetés

Szimpatikusan fesztelen a hely, egy kitágított családias élettér az egész, belvárosi „nagy lakás”, jó konyhával. Az étlap bá- tor, minden tételén érződik a makacs meg nem alkuvás. Mindig ugyanazt kapjuk, ugyanolyan minőségben. A legjobb példa erre a panini; sokszor ettünk már itt ilyen szendvicset, és sose csalódtunk, viszont most valami újat akartunk kipróbálni. Több ismerőstől is hallottuk, hogy a Pepében a burger is kiváló, igazi kézműves minőség.

Ezért eldöntöttük, az újdonságot nekünk is ki kell próbálni! Az öszszetevők tökéletes összhangban vannak egymással. A megfelelő minőségű húst körbeöleli a szósz és a megfelelő mennyiségű zöldség. Nagyon jó érzés végre egy olyan burgerbe beleharapni, amiben a szaftos puhaságot ilyen jól kiegészíti a pirított házi buci. Sőt mindenképpen sült krumplival és házi coleslaw-val kell kérni, úgy a tökéletes. Ez a sok kis apró részlet teszi csak teljes egésszé és kiemelkedővé ezt a hamburgert. A hely nagyon barátságos, nagyon hangulatos és rendkívül sok arca van.

Minden napszakban érdemes ide ellátogatni, ha bőséges reggelire, vagy délutáni beszélgetésre egy kávé mellett, esetleg egy bőséges vacsorára vágyunk. Sőt mindezt mindig ugyanolyan kiváló minőségben, profizmussal és egy mosollyal együtt!

Pepe Panini Kávéház
Debrecen, Kossuth utca 8.
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 8-tól 21 óráig
Web: www. pepepanini.hu
Facebook: Pepe Panini Café

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés