Hirdetés

Micsoda megállapodás Nyíregyházán!

nye.hu

2018.04.21. 11:00

Micsoda megállapodás Nyíregyházán!
Fotók: nye.hu

Aláírták az együttműködést.

Hirdetés

Tudományos, oktatási és kutatási területeken is együttműködik majd a Nyíregyházi Egyetem a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, erről írt alá együttműködést április 18-án az egyetemen Vassné Figula Erika rektor és Pekó László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Iparkamra elnöke.

A megállapodás aláírásával a felek tudományos, oktatási, kutatási területeken működnek együtt a későbbiekben. A két szervezet nem titkolt célja, hogy az Európai Unió elvárásainak való megfelelés érdekében a vállalkozói szféra működési feltételeinek javítása, a gazdálkodó szektor és a felsőoktatási intézmények, kutatóhelyek kapcsolatának, együttműködési portfoliójának szélesítését elősegítse.

Továbbá a jövőbeni együttműködés kiemelt feladata, hogy a műszaki, informatikai, agrár, természettudományi vagy gazdaságtudományi képzési területen indított gyakorlatigényes alapképzési szakon, illetve e képzési területhez tartozó mesterképzési szakon folytatott képzések azon formáit támogassa, működjön együtt, kiemelten ott, ahol duális képzési forma szerint folynak a képzések.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés