Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FŐHE Fesztivál: idén is nagy durranás lesz Nyíregyházán

| 2018. 05. 04. | 17:56:00
Négy nap, sokszínű programokkal.
FŐHE Fesztivál: idén is nagy durranás lesz Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18. alkalommal szervezik meg a Nyíregyházi Egyetemen a FŐHE Fesztivált.

Idén három helyett négy napos lesz a rendezvény és az igényeket figyelembe véve három külföldi fellépőt is várnak a szervezők, mely az egyetem hallgatóinak egyik legfontosabb, legnagyobb kulturális eseménye, idén is sokszínű és magas színvonalú programokkal várják az érdeklődőket

 - emelte ki Nagy Arabella Henrietta, a HÖT elnöke.

Az eseményre idén is 15 000 látogatót várnak. Újdonság, hogy a fellépők között ebben az évben három külföldi is szerepel. - emelte ki, Hetei Norbert, az esemény szervezője, hogy mivel szeretnének egyediek lenni, kitűnni a többi hasonló program közül.

Vassné dr. Figula Erika rektor elmondta, hogy

meghatározó a hallgatók és a városlakók életében a FŐHE, hiszen nagyon sok kulturális és szórakoztató programon vehetnek részt a látogatók május 17. és 21. között.

Fotó a sajtótájékoztatóról (nye.hu)
 

A FőHE Fesztiválnak több évtizedes hagyománya van, egyben közösségépítő, a „MI” tudatot erősítő rendezvény is, nem csak az egyetemünk, hanem az egész város számára, mely 2018-ban  városi rendezvényként támogatja a három napos programot.

Az idei fesztivál a szorgalmi időszak végére és Pünkösd hétvégére fog esni. De a szervezők odafigyeltek arra is, hogy az írásbeli és a szóbeli érettségi vizsgák közötti időszakra tegyék az eseményt, hogy minél többen részt tudjanak venni rajta. A fesztiválra a belépőket online elővételben is meg tudják vásárolni az érdeklődők, de természetesen a helyszínen is lesz rá lehetőség, viszont ha valaki bérlettel szeretné meglátogatni a rendezvényt igyekeznie kell, hiszen már kevesebb, mint száz darab maradt, mondták el a szervezők a május 3-án a Nyíregyházi Egytemen tartott sajtótájékoztatón.

Részletes programok: http://fohefesztival.hu/

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés