Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisvárdai drogdílert fogtak el a rendőrök

| 2019. 11. 06. | 12:26:00
Őrizetbe vették a férfit.
Kisvárdai drogdílert fogtak el a rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt intézkedés keretében ellenőrizték Nyíregyházán egy személygépkocsi sofőrjét október 31-én.

A rendőrök a H. Péter 37 éves kisvárdai lakos által vezetett gépkocsiban bruttó 115,6 gramm növényi törmeléket és négy darab kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak.

A gépjármű megállításával közel egy időpontban a gyanúsított tulajdonában álló Peugeot típusú autóját pedig Kékcse külterületén ellenőriztek, amit a férfi egyik női ismerőse vezetett.

A nyomozók a jármű átkutatása során a csomagtartóból bruttó 10,29 gramm zöld növényi törmeléket, és bruttó 600,48 gramm fehér színű, massza állagú, kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le. Az előzetes szakértői vélemény alapján a lefoglalt fehér színű massza amfetamin, azaz kábítószernek minősül.

A nyomozás adatai szerint H. Péter lakókörnyezetében rendszeresen értékesített kábítószert.

A rendőrök a 37 éves férfit a Kisvárdai Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. A 27 éves nő ellen kábítószer birtoklásának bűntette miatt folytatnak büntetőeljárást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés