Hirdetés

Indul a felsőoktatási képzés Nyírbátorban

Facebook/Szabolcsihír

2019.12.21. 17:27

Indul a felsőoktatási képzés Nyírbátorban
Fotó: Facebook

A dinamikusan fejlődő városban lehetőséget kapnak a fiatalok a helyben tanulásra.

Hirdetés

Hirdetés

Nyírbátorban több olyan lépést is tett a városvezetés az elmúlt időszakban, amelynek az a célja, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak a helyben való boldogulásra, ne vágyjanak el itthonról. Ennek része, hogy az elmúlt öt évben ötezer munkahelyet teremtettek, idén nyáron pedig letették az alapjait 71 önkormányzati bérlakásnak. Az építkezés folyik, jövő nyáron már költözhetnek is az első lakók. Ugyanezt a célt szolgálja a felsőoktatási képzés beindítása, hogy helyen juthassanak diplomához a fiatalok.

"Mérnökinformatikus BSc képzéssel indul el az egyetemi oktatás Nyírbátorban 2020. szeptemberében, amelyre év elején már lehet jelentkezni" - adta hírül közösségi oldalán december 21-én Máté Antal, Nyírbátor polgármestere.

Az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar (OE - NIK) mérnökinformatikus szakán önköltséges és államilag támogatott levelező képzésre is van lehetőség jelentkezni.
A képzéseknek az idén felújított Édesanyák útja 7. szám alatti önkormányzati épület ad otthont.

Részletek a felvi.hu oldalon:
Állami ösztöndíjas, támogatott: https://www.felvi.hu/…/…/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php…

Önköltséges: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=21640&elj=20a&fbclid=IwAR3qSf0U2ccD7A2x00c8R9AbkZ1wlYFubsu9R4GBAP2-Ay2XoZmMkkEe7lI

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés