Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gurulnak a gyémántok Nyíregyházára

| 2021. 09. 17. | 18:39:00
Megvédte a tavalyi címét.
Gurulnak a gyémántok Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újabb bombahír - így fogalmazott Kovács Ferenc polgármester, mikor megosztotta a Facebookon: Nyíregyháza a 2020-as év után megvédte a címet és újra, 2021-ben is a marketing fővárosa lett.

A város közös teljesítményének külön örülhetünk azért is, magyarázta, mert az összes nagyvárost és a budapesti kerületeket is megelőztük a versenyben. A legjobbnak járó cím mellett 20 újabb Marketing Gyémánt díjjal is gazdagodott városunk. Ez az újabb elismeréssorozat is jelzi: országszerte figyelnek ránk, megbecsülnek bennünket - sorolta Kovács Ferenc.

Záporoznak a díjak, már követni is nehéz

A városmarketing területe mellett ugyanis múlt héten kapta az önkormányzat az Év Ipari Parkja díjat, valamint a tehetségbarát kitüntetést. Az idei marketinges pályázatokat is a Város-Kép Nonprofit Kft. írta és gondozta.

A nyíregyházi teljesítmény jelentős mértékben meghatározta, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg nyerte a marketingaktív megye díjat, Vásárosnamény pedig újra első lett a kistelepülési versenyben, 5 gyémánttal gazdagodott. Az elismerést az önkormányzati cég ügyvezetője, Zagyva Gyula csütörtök este vette át a szakma legnagyobb eseményének számító Marketing Summit Hungary rendezvényen, Budapesten.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés