Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Friderikusz ismét színházi produkcióra készül

| 2022. 06. 01. | 19:34:00
A Nyíregyházáról elszármazott riporter, műsorvezető évente maximum négy előadást tervez.
Friderikusz ismét színházi produkcióra készül
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újra színházi produkcióra készül a népszerű nyíregyházi újságíró, riporter, televíziós műsorvezető és szerkesztő, Friderikusz Sándor. Az idősebbek még emlékeznek a művelődési központban hosszú ideig telt ház mellett zajló "Csak ma" című sorozatára, amelyet máig érthetetlen okból felmondtak Nyíregyházán, így költözött át a műsor sokkal nagyobb közönség elé, Debrecenbe, a Kölcsey Művelődési Központba.

Azóta több csatornán is jelentkezett hol talk show-val, hol más műsorral, bő egy éve a YouTube csatornán alapított műsort.

Szeptembertől viszont újra a színpadon. A Blikk.hu megtudta: a Friderikusz-podcast vadonatúj, speciális színházi élő műsora szeptemberben indul, s évente három, legfeljebb négy alkalommal jelentkezik majd.

"Vadonatúj kezdeményezésként tervbe vettük, hogy – együttműködve a YouTube-, Facebook- és Instagram-felüleleteken több százezer ember által követett Friderikusz-podcasttal – még az idén, várhatóan szeptemberben megkezdjük a Friderikusz-podcast speciális színházi előadásainak közvetítését" - olvasható a SzínházTV Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés