Hirdetés
Hirdetés

Felháborodás Nyíregyházán: bezárnak egy postát

| 2024. 08. 16. | 10:05:21
Pedig már úgy tűnt, a postabezárásoknak vége...
Felháborodás Nyíregyházán: bezárnak egy postát
A sóstói posta is bezár Nyíregyházán (Fotó: Magyar Posta)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor már úgy tűnt, a postabezárásoknak vége, derült égből villámcsapásként érte a Nyíregyháza üdülőövezetében élőket, hogy a sóstói postát is bezárják.

A kifüggesztett tájékoztató szerint szeptember 2-ától már a sóstóhegyi postára – amely jóval távolabb van - kell menniük, ha küldeményük érkezett, vagy csekket akarnak befizetni. A hír meglehetősen nagy a felháborodást váltott ki az érintettek körében, többen aláírásgyűjtésbe kezdenének a posta megmaradása érdekében.

Írásban kerestük augusztus 16-án reggel az ügyben Ágoston Ildikót, hogy mint a terület önkormányzati képviselőjét tájékoztatta-e a posta a szándékáról. A Fidesz-KDNP-s képviselő délelőtt az alábbi posztot tette ki Facebook-oldalára:

"A napokban jelezte a posta vezetése az önkormányzat felé, hogy a sóstói postát bezárja, az épületet értékesíteni akarja. A tárgyalások nem hoztak eredményt, hajthatatlanok. Egy lehetőség van, ha valaki meglévő üzletében vállákozásban posta partneri szerződést kötne. A sóstóhegyi posta szolgáltatásai továbbra is elérhetőek a városrész lakosságának."

Íme, a bizonyíték! (Fotó: Szabolcsihír)
Hirdetés
Hirdetés