Hirdetés
Hirdetés

Szabolcsi szexmunkás zsarolt férfiakat

police.hu | 2024. 09. 19. | 08:05:10
Azzal fenyegetőzött, hogy kitálal.
Szabolcsi szexmunkás zsarolt férfiakat
Nem lehetett tőle megszabadulni (Fotó: Freepik (illusztráció))
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Interneten szexuális szolgáltatást kínáló nőt fogtak el a Békés vármegyei rendőrök Szabolcsban. A gyanú szerint azzal fenyegetett meg férfiakat, ha nem fizetnek, tudatja a családjukkal, hogy felvették vele a kapcsolatot, vagy regisztrálja őket partnerkereső oldalra, kiteszi a képüket, nevüket, beszélgetésüket a világhálóra.

Szexpartnerkereső oldalon hirdető, és a gyanú szerint férfiakat megzsaroló nőt fogtak el a Gyulai Rendőrkapitányság online bűncselekmények felderítésén dolgozó nyomozói és a Békés vármegyei rendőrség Körös Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei szeptember 17-én Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében. 

A nyomozók eddig 25 olyan férfiről tudnak, akik felvették a kapcsolatot a nővel és fizettek neki. Egy részük nem kapta meg a kért erotikus fotót, videót vagy szexchat lehetőséget, mások megkapták, de nem tudtak megszabadulni a nőtől. 

Üzenetekben közölte velük, hogy nem érkezett meg az általa megadott bankszámlára a szolgáltatása ellenértéke, utaljanak újra. Vagy ha nem is hivatkozott arra, hogy nem kapta meg a pénzt, további összegeket kért azért, hogy ne okozzon kellemetlenséget. Azzal zsarolta a férfiakat, ha nem fizetnek, tudatja a párjukkal, családtagjaikkal, hogy felvették vele a kapcsolatot, vagy felteszi az internetre a beszélgetésük szövegét, az arról készült videófelvételt, névvel, fotóval, regisztrálja őket szexpartnerkereső oldalakon. Akadtak, akikre ezzel nem tudott hatni, de ketten is több részletben több mint 1 millió forintot utaltak neki azért, hogy ne tegye meg, amivel fenyegette őket.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 34 éves nő ellen csalás és zsarolás bűncselekmények miatt indított büntetőeljárást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés