Hirdetés

Kocsi lángolt Dombrádon

Ágak szakadtak le Kisvárdán

2016.07.13. 08:17

Több helyen is égett az aljnövényzet kedden megyénkben.

Hirdetés

Hirdetés

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet kedden Tiszavasváriban, a Széles és az Erdő utcák kereszteződésében. A lángokat a helyi önkormányzati tűzoltók oltották el. Száz méter hosszan égett összehordott fa gyökérzet kedden délelőtt Panyola és Olcsvaapáti között egy erdős terület mellett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók több vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt -tájékoztatott Dóka Imre, a katasztrófavédelem térségi szóvivője.

Gázcsonkot sértett meg és szivárgott a gáz kedden délelőtt Nyíregyházán, a Bogyó utca egyik ház kertjében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült vezetéket elszorították és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt.

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi kedden délelőtt Dombrádon, a Szabadság téren. A járművezető éppen a rendőrőrs épülete előtt haladt el, amikor váratlanul először füstölni kezdett, majd kigyulladt a gépkocsi műszerfala. A vezető megállt és kiszállt az autóból. A dombrádi rendőrőrs parancsnoka  egy járókelővel közösen hamar megfékezték a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat és az adatfelvételezést végezték el.

Négy platánfa ága is lehasadt kedden délután Kisvárdán, a Zrínyi téren, ahol a gyalogos forgalmat akadályozta. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés