Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gól nélküli döntetlen Kisvárdán

| 2020. 12. 12. | 17:54:00
Supka Attila újra a kispadról irányította a csapatot.
Gól nélküli döntetlen Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sereghajtó Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának december 12-i játéknapján.

A hazaiak immár hét meccs óta veretlenek a bajnokságban, sorozatban harmadszor játszottak 0-0-t, a kispestiek pedig nyolc mérkőzés óta nyeretlenek.

A házigazdáknál koronavírusos megbetegedése után visszatérhetett a kispadra a vezetőedző, Supka Attila, a vendégeknél pedig a hét közben menesztett Bódog Tamás helyett már az a Pisont István irányított, akivel az előző szezonban Magyar Kupát nyert a csapat. Az első félidőben a mezőnyjáték dominált, némi kisvárdai fölénnyel. Helyzetek csak elvétve alakultak ki, az egyik oldalon Melnyik két átlövése jelentett veszélyt, míg a hazai kapu előtt Eppelnek volt egy elpuskázott lehetősége. A játékrész utolsó harmadában rengeteg hiba tarkította a játékot. A szünet után aktívabbá váltak a fővárosiak, többet támadtak, a házigazdák pedig kontrákkal próbálkoztak. Ezek sokszor veszélyt jelentettek Tujvel kapujára, de vagy a hálóőr hárított, vagy célt tévesztettek a kisvárdaiak. A hajrában mindkét csapat hajtott a győztes gólért, de ez végül nem született meg, így maradt a döntetlen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés