Gól nélküli döntetlen Kisvárdán

MTI

2020.12.12. 16:54

Gól nélküli döntetlen Kisvárdán
(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Supka Attila újra a kispadról irányította a csapatot.

Hirdetés

Hirdetés

A sereghajtó Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának december 12-i játéknapján.

A hazaiak immár hét meccs óta veretlenek a bajnokságban, sorozatban harmadszor játszottak 0-0-t, a kispestiek pedig nyolc mérkőzés óta nyeretlenek.

A házigazdáknál koronavírusos megbetegedése után visszatérhetett a kispadra a vezetőedző, Supka Attila, a vendégeknél pedig a hét közben menesztett Bódog Tamás helyett már az a Pisont István irányított, akivel az előző szezonban Magyar Kupát nyert a csapat. Az első félidőben a mezőnyjáték dominált, némi kisvárdai fölénnyel. Helyzetek csak elvétve alakultak ki, az egyik oldalon Melnyik két átlövése jelentett veszélyt, míg a hazai kapu előtt Eppelnek volt egy elpuskázott lehetősége. A játékrész utolsó harmadában rengeteg hiba tarkította a játékot. A szünet után aktívabbá váltak a fővárosiak, többet támadtak, a házigazdák pedig kontrákkal próbálkoztak. Ezek sokszor veszélyt jelentettek Tujvel kapujára, de vagy a hálóőr hárított, vagy célt tévesztettek a kisvárdaiak. A hajrában mindkét csapat hajtott a győztes gólért, de ez végül nem született meg, így maradt a döntetlen.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Kisvárda Master Good-Budapest Honvéd 0-0

Kisvárda, Várkerti Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Solymosi
sárga lap: Aliji (36.), Kamber (59.)
Kisvárda Master Good: Minca - Melnyik, Ene, Rubus, Hej - Lucas, Cukalasz (Karaszjuk, 87.) - Navratil (Zlicic, 65.), Bumba, Sassá (Horváth Z., 65.) - Camaj (Jelena, 87.)
Budapest Honvéd: Tujvel - Mezgrani, Baráth, Kamber, Batik, Tamás K. - Gazdag, Hidi, Aliji (Szendrei, 60.) - Balogh N., Eppel (Zsótér, 86.)

Hirdetés

Szóljon hozzá!