Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Változások után kupameccsek várnak a Nyíregyházára

| 2022. 01. 03. | 12:49:00
Magyar Kupa, Bajnokok Ligája – lesz januárban minden, mint a búcsúban.
Változások után kupameccsek várnak a Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi női röplabdások számára sűrű lesz a januári program, rögtön a január 10-i héten két találkozó is vár az együttesre. Éppen ezért január 3-án el is kezdte a 2022-es munkát a csapat.

Január 10-én Balatonfüredre utazik a csapat, hogy lejátssza Magyar Kupa meccsét, melynek a visszavágóját már január 14-én meg is rendezik. A nyíregyháziak a Magyar Kupa visszavágó után két nappal már Olaszországba utaznak, ugyanis a Bajnokok Ligájában a negyedik meccsét vívja a gárda, a BL címvédője, a Conegliano ellen.

Az ünnepek alatt volt változás a keretben, Ana Tiemi és Dékány Bernadett is távozott, Nikol Milanova személyében pedig már érkezett egy új feladó. 

– Nagyon jó mentalitású és jó fizikummal rendelkezik. Nem véletlenül nevelkedett Olaszországban, és az érkezése óta látványos a többieken is a mentális változás. Ez a pozitív szemlélet hiányzott az elmúlt fél évben a csapat játékából. Biztos vagyok abban, hogy nagyot lendít majd a csapaton – mondta Németh Szabolcs vezetőedző.  

A 19 éves feladó 186 cm magas, bolgár korosztályos válogatott. A szerbiai BL-meccsen már bemutatkozhatott a Nyíregyházában. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés