Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar Kupa: éremért mennek Budapestre a nyíregyháziak

| 2023. 03. 07. | 17:05:00
A fiatalság a nyírségiek előnyére válhat.
Magyar Kupa: éremért mennek Budapestre a nyíregyháziak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mindkét napon nagy csatákra van kilátás a férfi és női röplabda DRK Magyar Kupa hétvégi, budapesti négyes döntőiben. A Fatum-Nyíregyháza a Kaposvárral találkozika bronzcsatában.

A Kaposvárt erősítő Gyimes Zsófia szerint fizikálisan, taktikailag és mentálisan is nagyon készülnek a nyírségiek elleni mérkőzésre, tudják, hogyan tudják legyőzni a riválist, de nem számítanak könnyű összecsapásra. A nyíregyháziak ugyancsak válogatott liberója, Tóth Fruzsina szerint sok munkát fektettek abba, hogy most éremért csatázzanak, az pedig előnyükre válhat, hogy sok fiatal játékosuk van, akik minden egyes mérkőzésen szeretnék bizonyítani, mennyi potenciál van bennük.

A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban szombaton a férfi, vasárnap a női bronzmérkőzést és finálét játsszák: előbbi döntőben a Pénzügyőr a Kaposvárral, utóbbiban a Vasas a Békéscsabával találkozik. A hétvégére az elővételes napijegyek 4000 forintba, a kedvezményes belépők 2500 forintba kerülnek.  A két finálét az M4 Sport+ élőben közvetíti.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés