Hirdetés

Digitális oktatásra tér át a Miskolci Egyetem

Szabolcsihir.hu

2020.11.04. 14:51

Digitális oktatásra tér át a Miskolci Egyetem
https://borsodihir.hu/campus/2020/11/jarvany-a-miskolci-egyetem-atall-tavoktatasra

Egyelőre minden hallgatói- és egyetemi rendezvény megtartása tilos.

Hirdetés

November 9-től jövő január végéig távoktatásra áll át a Miskolci Egyetemen a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében – olvasható a Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzatának közlésében. A november 4-i bejegyzésben az olvasható, hogy a rektori utasítás értelmében az oktatással kapcsolatos tevékenységeknek lehetőség szerint online formában kell eleget tenni, ugyanakkor a dékánok speciális esetekben engedélyezhetik a kontakt oktatást. 

Az egyetemi testnevelés órák szünetelnek, minden hallgatói- és egyetemi rendezvény megtartása visszavonásig tilos. Azt írják, a számonkérések módját, valamint a vizsgáztatási rendet a karok és intézetek saját hatáskörükben határozzák meg.

Az egészséges, koronavírusos megbetegedés tüneteit nem produkáló hallgatók jogosultak a kollégiumokban tartózkodni – közölték –, a bent maradó hallgatók kötelesek a kollégiumi vezetés előírásait követni, betegség esetén azonnal jelentkezni és intézkedésig a kijelölt helyen tartózkodni.

A könyvtár és a sportlétesítmények a szabályok betartása mellett üzemelnek.

járványmiskolci egyetemkoronavírus

Hirdetés

Hirdetés