Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyar Péter megnézte Varga Judit frizbis interjúját, majd kommentálta...

| 2024. 03. 29. | 13:54:23
Azt írta, a volt felesége ütötte-rúgta.
Magyar Péter megnézte Varga Judit frizbis interjúját, majd kommentálta...
Magyar Péter (Fotó: Facebook/Magyar Péter)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött” - írta a Facebookon Magyar Péter, miután bevallása szerint megnézte a volt felesége, Varga Judit volt igazságügyminiszter Hajdú Péternek adott interjúját. Varga Judit bő másfél órán keresztül mesélt arról, hogy milyen „fizikai és lelki terror” érte a házassága során.

„Engem úgy neveltek, hogy a házastársi vitákat az ember nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Sem akkor, amikor történnek, sem 5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából. Eddig igyekeztem ennek megfelelően eljárni. Igyekeztem csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évünkre.

Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon”

- írta Magyar Péter, aki szerint „mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Varga Judit majd' két órán át vallott Magyar Péter házassági tetteiről
Fizikai és lelki abúzusokról is beszélt.
Hirdetés
Hirdetés