Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Története során először dobogós a Nyíregyháza a futsal NB I-ben

| 2024. 06. 17. | 17:22:03
Fordulatos és hullámvölgyekkel teli szezonon vannak túl a fiúk.
Története során először dobogós a Nyíregyháza a futsal NB I-ben
Szép volt, fiúk! (Fotó: mlsz.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Története során először bajnoki dobogós az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza csapata az NB I-ben, miután jobbnak bizonyult a Berettyóújfalunál a bronzcsatában - írja az mlsz.hu.

Dávid Richárd, a csapat rutimos játékosa szerint fordulatos és hullámvölgyekkel teli szezonon vannak túl csapatával, de reméli, tovább tudják vinni ezt a lendületet, és a következő kiírásban fényesebb érem kerülhet a nyakukba.

A nyíregyháziak egyik meghatározó játékosa szerint voltak jobb periódusaik, de voltak mélypontok is a bajnokság során, utóbbira példa, amikor a Berettyóújfalutól, a Kecskeméttől és a Haladástól is 6-3-as vereséget szenvedtek az alapszakaszban, melyet az ötödik helyen zárták. A rájátszásban azonban eggyel előrébb tudtak lépni, így az utolsó, MVFC elleni találkozón már biztosan tudták, hogy a folytatásban a bronzcsatában lesznek érdekeltek. A párharc a negyedik meccsig tartott, ezen 5-3-ra múlták felül a szabolcsiak a Berettyót, ezzel eldöntötték a párharcot, és a klub története során először szereztek érmet az élvonalban.

„Nagyon örült mindenki, a vezetőség a játékosok és a stáb is egyaránt, és abban állapodtunk meg, a továbbiakban úgy fogunk dolgozni, hogy tovább vigyük ezt a lendületet, hogy a következő szezonban is hasonló eredményt produkáljunk. Ezt pedig szeretnénk kiegészíteni egy jó kupaszerepléssel, mivel az elég csúnya véget ért számunkra” 

mondta Dávid Richárd, és azt is elárulta, tudomása szerint nagyjából együtt marad a csapat, de tervben vannak még további igazolások is, amelyekkel meg tudják erősíteni a jelenlegi keretet

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés