Meghalt Zoé, az ömbölyi kislány

2020.07.09. 18:57

Meghalt Zoé, az ömbölyi kislány

Te leszel a legszebb csillag az égen - írta az anyukája.

Hirdetés

Hirdetés

Zoé, az ömbölyi kislány, akinek életéért, felépüléséért annyian szurkoltunk, július 9-én elment. Mindössze 6 és fél évet élt. A kislány szülei a közöségi oldalon tették közzé a gyászhírt.

- A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb hercegnőnk hagyott itt minket! Te leszel drága kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm hogy az édesanyád lehettem - írta édesanyja, Papp Zsuzsa a közösségi oldalra.

A háromgyermekes családról és a kislány hősies küzdelméről, tartásáról a Szabolcsihír is többször írt. Amikor a betegség kiderült, és Pappék a 3 babával (a legkisebb néhány hónapos volt még), budapesti rokonokhoz költöztek, hogy Zoé a legjobb kezelést kaphassa. A főváros után Debrecenben kezelték a kislányt.

Az édesapa feladta az állását is, hogy azonnal rohanasson a kórházba, amikor a gyereket vinni kell. Ítrtunk arról a harcról is, amelyet egy alapítvánnyal vívtak azért, hogy a Zoé számára küldött adományokhoz hozzájussanak. Karácsonyra ajándékokat vittünk, hogy boldogabbá tegyük az ünnepet. Zoénak az utolsót...

Nyugodj békében, drága kicsi Zoé!

 

ÖmbölyZoé

Szóljon hozzá!

Hirdetés