Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Drága kanyar a nyíregyházi Tölgyes utcán

| 2022. 04. 20. | 14:02:00
Ne megszokásból vezessenek!
Drága kanyar a nyíregyházi Tölgyes utcán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megint változott a forgalmi rend Nyíregyháza üdülőterületének szívében, az egyik legforgalmasabb utcán. Jó ezt tudni, mert sokba kerül, ha valaki megszokásból közlekedik, és annak a rendőr is szemtanúja.

Ezt egy közelben lakó szerint néhányan meg is tapasztalhatták a húsvéti hosszú hétvégén, ha az állatparkra, múzeumfalura voltak kíváncsiak, vagy például azért autóztak Sóstóra, hogy az új szökőkutat megcsodálják.

A napokban kihelyezett tábla szerint a Krúdy Vigadó után a Sóstói útról a Tölgyes utcára kanyarodni lehet, visszafelé már nem. Egyszer volt már itt egyirányúsítás, akkor, amikor a szökőkutat építették, és a nagy parkolót depónak használta a kivitelező. Aztán levették a behajtani tilos táblákat, újra lehetett a régi rend szerint közlekedni.

Most ismét körbe kell menni, mert valakinek eszébe jutott, hogy újra ki kellene tenni ide a táblát. Bosszankodhatnak is azok, akik a Tölgyes, Csongor vagy a közeli, nyírszőlősi utcákról kocsival a postára akarnak menni.

Vezessünk tehát figyelmesen, és ne a rendőrökre haragudjunk, hisz nem az ő dolguk a táblák kihelyezése, nekik pusztán az a feladatuk, hogy a szabályokat betartassák velünk.

Hogy miért volt fontos ezeket a táblákat újra kitenni, nem tudjuk. De míg a kerülő úton haladunk az egykor szebb napokat látott volt KISZ-tábor mögött, van időnk "megcsodálni", milyen rettenetesen lepusztult állapotban van a város egyik legértékesebb helyén fiataloknak épült, felirata szerint Paradise Hotel paradicsominak éppen nem nevezhető épületegyüttes.

Cs. K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés