Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jakab Péter összezörrent Majkával

| 2022. 11. 21. | 14:47:00
A parizeres utalással együtt kapott mást is a rappertől.
Jakab Péter összezörrent Majkával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Aktuálpolitikai utalásokat is tesz, vagyis ekézi a kormányt és az ellenzéket is a legújabb dalában és klipjében Majka, azaz Majoros Péter. Jakab Péter a Jobbik volt elnöke magára ismert. Jakab azt nehezményezte, hogy Majka megemlíti a szövegében a pazireres pózolását, valamint azt, hogy "szembeköpte a sajátjait". Jakab Péter a Facebook-oldalán reagált az ominózus sorokra, kétségbe vonva Majoros Péter hitelességét.

Tudod, én megválogattam mindig a barátaimat is. Neked Szijjártó Peti a barátod, én ki nem állhatom ezt az embert, például azért, mert a kínai lélegeztetőgépekből is bizniszt csinált. És azt, aki bizniszt csinál a magyar emberek problémájából, azt én nem legitimálom, a barátságommal sem. Nem pózolok vele, inkább pózolok akkor parizerrel, hogy a szavaiddal éljek... 

- mondta a politikus a közösségi portálon megosztott videóban, és még azért is megszólta Majkát, amiért a kormánypártinak nevezett TV2-nél dolgozik.

Biztos érted, mert nálunk, Borsodban úgy szokták mondani, hogy ha fain csávó akarsz lenni, akkor ezt a szennycsatornát otthagyod. Mutass példát te is!

– üzente a politikus a rappernek, aki természetesen válaszolt, mégpedig a Blikk megkeresésére.

Tizenhét éve dolgozom a TV2-nél, soha nem érdekelt, hogy épp ki a tulajdonosa. Még életemben nem álltam be semmiféle politikai oldal mögé, így az ilyen véleményeket nem tudom értelmezni. Sokan dolgoznak ma Magyarországon olyan munkahelyen, aminek a tulajdonosi köre egyik vagy másik oldalhoz tartozik, de ez nem azt jelenti, hogy az illetőnek elkötelezettnek kellene lennie az adott politikai oldal felé

- mondta Majka a Blikknek. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a dal szövegét több mint egy éve írta meg, a vadászkiállítás és az ereszen lecsúszás idején. Annak, hogy csak most jöttek ki vele, két oka volt: egyrészt nem akarta, hogy elfogultsággal vádolják egyik vagy másik oldal iránt, ezért semmiképp sem szerette volna a választások idejére időzíteni, másrészt maga a dal sem volt még olyan állapotban, hogy ki lehessen adni. 

Az Azt beszélik a városban című dal klipjét már több mint 2,3 millióan látták a legnagyobb videómegosztón.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés