Hirdetés

Hirdetés

Csúcsokat döntöget a magyar tinisorozat

2015.09.15. 18:40

Csúcsokat döntöget a magyar tinisorozat

A Középsuliban is véget ért a nyári szünet.

Hirdetés

Vasárnap jelent meg a Középsuli sorozat hetedik része. A legnézettebb, tinédzsereknek szóló websorozat ezúttal újabb saját rekordot döntött, ugyanis 48 óra leforgása alatt 30 ezernél is több megtekintést ért el. A Középsuli sorozat összes epizódjának nézettsége pedig meghaladta a kétmilliós megtekintésszámot.

Ahogyan a való életben, a Középsuliban is véget ért a nyári szünet. A diákok újra az iskolában próbálják megállni a helyüket, maguk mögött hagyva a kalandos nyarat, a fergeteges siófoki bulikat. A nyári kalandok viszont nem merülhetnek feledésbe még az ősz beköszöntével sem, a szerelmi szálak tovább kuszálódnak.

Bende, a macsó és Barbi, az új lány között kialakult szerelem már az elején akadályokba ütközik. Olivér, a rosszfiú nem változik: a suli első napján kihúzza a gyufát az osztályfőnöknél. A bombázó Korinna és Krisztosz bá’ között konfliktus alakul ki, és még egy macska is szerepet kap a sorozatban, nem beszélve arról a rejtélyes tárgyról, mellyel Olivér rémisztgeti osztálytársait. Az új szereplő, a sármőr bőrébe bújt Mátyás lett, akiért fiatalok ezrei szorítottak a Középsuli szereplőválogatásának párbaján. Talán Bende, a macsó helyébe lép majd?

A sorozat következő epizódját szeptember végén publikálják a készítők a honlapjukon és a hivatalos YouTube csatornájukon.

A hetedik epizód:

Hirdetés

Hirdetés