Igaz, nem akárhol: a Bocuse d'Or-on.
A méltán népszerű balatonszemesi Kistücsök éttermet is működtető, 2008-ban alapított Gastrogold Kft. (utolsó éves nettó árbevétel: 171 millió forint) személyenként 44 ezer forintért tálal vacsorát a 900 VIP-vendégnek a Bocuse d'Or gálavacsoráján abból az alkalomból, hogy a világ legfontosabb szakácsversenyének európai döntőjét idén Budapesten rendezik. A május 10-i eseményen magyaros menüt szolgálnak fel; a HVG azt írja,
az előételek között tepertőkrém is lesz, főfogásként Baumgartner-féle mangalicaszalámi és -tarja, főételként marhastefániát mangalicaszalonnával, gujyásjus-vel, pirított kacsamájjal, lecsóval, galuskával kínálnak. Desszert: Gerbeaud-bonbon, bodza, túró, fehér csokoládé.