Hirdetés

Hirdetés

Kreatív kezek, hajrá! Országos dekupázsversenyt szerveznek debreceniek

2015.07.07. 17:36

Kreatív kezek, hajrá! Országos dekupázsversenyt szerveznek debreceniek

Jelentkezni július 31-ig lehet.

Hirdetés

A debreceni Ildesign kreatív labor első alkalommal hirdet országos dekupázsversenyt. Balláné Csontos Ildikó főszervezőt kérdeztük a részletekről. – Sok lelkes dekupázs-kedvelő ember van körülöttünk. Minden szombaton együtt alkotunk, tanuljuk az új technikákat. Van, amikor mindenki kedvérevalót készít, máskor irányítottan, tanfolyam keretében, egyforma, mégis más-más, egyedi művek készülnek. Korábban is szerveztek már dekupázsversenyeket, de ilyen jellegűt még nem.

Augusztus 9., 10 óra
Balmazújváros, Hotel Balmaz*** (Kastélykert u. 1-2.)

Egyforma feltételeket szabtunk mindenkinek; a téma a vintage, mert virág korát éli, és imádjuk. Szép számmal vannak jelentkezőink az ország minden területéről, de van még hely versenyzőknek és segítőknek is. Sokat gondolkodtunk, hogy nyitott vagy zárt körű legyen a rendezvényünk, végül a zárt mellett döntöttünk, mert koncentráció, szív, lélek szükséges ahhoz ,hogy csodaszép művek szülessenek, és ehhez maximális nyugalmat kell biztosítani a versenyzőknek.

30 perc áll rendelkezésre a tervezésre, 4 óra a mű elkészítésére.

Két szakmai és hat meghívott zsűritag értékeli a műveket a pontozással, ami alapján 10 helyezettet hirdetünk. Az első 9 helyezett azonnal, a közönségdíjas a Facebookon történő szavazást követően veheti át nyereményét. Az eredményhirdetés 15.30-tól kezdődik, ami már nyilvános, így bárki megcsodálhatja a szebbnél szebb alkotásokat. Mind gyönyörű lesz, abban biztos vagyok, hiszen dekupáusolni, sőt, bármit alkotni, csak szívvel-lélekkel lehet!

Bővebb információ itt: www.kreativhobbylabor.hu

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés