Hirdetés

Hirdetés

Sok maradt a vasárnapi töltött káposztából?

2015.07.22. 09:41

Sok maradt a vasárnapi töltött káposztából?

Adja el az interneten! Debreceni szakácsok is regisztrálhatnak.

Hirdetés

Heteken belül kockázati tőkebefektetői támogatást is kap az a most startoló magyar kezdeményezés, amely az Uber taxik működési mintájára az otthon főzőket és az éhes embereket köti majd össze egy online platform segítségével a nap 24 órájában - írja a Világgazdaság.

Eddig 760 szakács regisztrált

Azok, akik szakácsként regisztrálnak a Yummberbe, a menüt - ez akár két adag töltött káposzta is lehet, ami a vasárnapi ebédből megmaradt - az általuk megszabott áron legkésőbb az aktuális napon tölthetik fel a rendszerbe. Aztán csak várniuk kell, hogy akad-e jelentkező a főztjükre a szintén általuk megszabott étkezési sávban. Az ételért járó fizetséget közvetlenül fogyasztás után a vendég által megadott bankkártyáról vonja le a rendszer. A vendéglátók keresetüket hetente, a következő csütörtökön kapják meg az összesített elszámolással együtt.

"Országszerte 760-an jelentkeztek eddig, ennél azonban a lemorzsolódás miatt minden bizonnyal kevesebb lesz az állandó yummberezők száma, de nem is az a cél, hogy több ezren csatlakozzanak"

- mondta a Világgazdaságnak Kalmár Péter, a projekt egyik ötletgazdája, a Yummbert működtető, Luxembourgban bejegyzett IG Monde Investment S. A. egyik tulajdonosa.

Homárt akár ötszázért

A Yummber 15-20 százalékos jutalékkal dolgozik, a jó értékelést kapó szakácsok kevesebbet fizetnek majd. Az árszabás teljesen szabad, meg lehet hirdetni lecsót 5000 forintért, és kék homárt 500 forintért, a Yummber nem szól bele.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés