Hirdetés

Töltődj fel! - Relax Resort Wellness**** magyar hotel Ausztriában

2016.05.15. 08:49

Töltődj fel! - Relax Resort Wellness**** magyar hotel Ausztriában

Nem soroljuk fel csak egy részét azoknak az élményeknek, amik a térségben fogadnak. (X)

Hirdetés

Tömeg, forróság és unalmas strandok? Felejtsd el, mert mindezek helyett valódi hegyi lustálkodást és élményeket kapsz a Relax Resort magyar tulajdonossal és személyzettel rendelkező négycsillagos hotelben.

Kreischberg és a Mura völgy azért is különleges, mert az egész régió magyar nyelvű prospektusokkal és alkalmazottakkal van ellátva, ahol lépten-nyomon honfitársainkkal találkozunk.

Nem soroljuk fel csak egy részét azoknak az élményeknek, amik a térségben fogadnak. Az éttermek és nyári hütték is jól felkészültek a magyar vendégek fogadására, a Relax Resort szolgáltatásai pedig a napi élmények mellett a kiegyensúlyozottság és a pozitív közérzet megerősítését szolgálják hazai személyzettel.

A különleges wellness és gasztronómiai élményeken túl a szobák is keleti kényelmet nyújtanak a pihenőknek. Az aktív feltöltődést fokozza, ha a szálloda ajánlatai között megkeresed a számodra legkedvezőbbet, mert többet is találtunk a honlapon belőle, de a hotel alkalmazottai személyesen is készséggel segítenek a napi programok kiválasztásában.  

A hotel egyben a régió magyar ínyenc birodalma, ahol - ha úgy szereted élvezni az életet, hogy közben jókat eszel és iszol - akkor megtaláltad, amit keresel.

Amikor pedig kellemes élményekkel teli nap után visszatérünk a szállodába, akkor a hotel felső emeletén lévő, lenyűgöző kilátással rendelkező wellness részleg gyógyító energiái feltöltik a testet és lelket, hogy másnap felfrissülve újabb felfedezéseket tehessünk a környéken.

Bátran állítjuk. hogy édes az élet a Relax Resortban. A hotel és a régió házassága egyértelmű, hogy az égben köttetett.

Vigyázz, kész, rajt! Kalandra, nagyszerű élményekre, tavaszi és nyári vakációra felkészülni a Relax Resortban!

(X)

Hirdetés

Hirdetés