Valaki? Lekváros kolbászt?

2015.06.14. 11:23

Valaki? Lekváros kolbászt?

Gyümölcsízzel töltött húskészítmény lehet az új sláger.

Hirdetés

Hirdetés

Egy wales-i vállalkozó agyából pattant ki az ötlet: házasítja a fánkot és a kolbászt, amivel Dausage néven piacra is épne. A feltaláló szerint a húsok finom ízt kapnak az édes málna- és eperdzsemtől, aki a jövőben egyébként új gyümölcsaromák betöltésére is kísérletet tesz majd. Aki idegenkedik az újdonságtól, gondoljon arra, a kacsa is népszerű naranccsal, a hal citrommal, a vadak borókabogyóval vagy épp a marhapörkölt áfonyával.

A Dausage-t egyelőre csak kisebb vásárokon lehet kóstolni, de a vállalkozó később szeretne a nagyobb élelmiszerláncokban is megjelenni – írja az Agrárszektor.

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés