Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sírva örült első edzője Fucsovics sikerének

| 2020. 01. 24. | 14:47:00
Mert ki nem hagyná egyetlen meccsét sem.
Sírva örült első edzője Fucsovics sikerének
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden nyíregyházinak nagyot dobbant január 24-én, péntek reggel a szíve, amint meghallotta, hogy a városból indult teniszcsillag az ausztrál openen magabiztos győzelemmel 16 közé került.

[Beillesztett cikk: Aki Fucsovics Marcit hazaküldte megnőni]

Tudjuk, hisz annak idején megírtuk, hogy első edzője, felfedezője, Gyuricsku Enikő ki nem hagyná volt kedvenc tanítványa egyetlen meccsét sem, ezért is kerestük meg, kívácsiak voltunk, vajon a szakember hogyan látta a meccset, mit érzett, amikor győzött Marci.

Természetesen néztem a meccseit, de tudod, nem adja a sporttévé. Marci szülei, akik ott vannak Marcival, megadtak egy email címet nekem és egy kódot aminek köszönhetően láttam a meccset - mondta Gyuricsku Enikő.

[Beillesztett cikk: Magabiztosan jutott tovább a nyíregyházi teniszcsillag + VIDEÓ]

Marci első edzője hozzátette: "kapcsolatban vagyunk 10 napja, folyamatosan, mióta elutaztak életükben először az ausztrál openre."

"Három napja erről álmodunk hogy újra elérhesse Federert!

Szerdán reggel és ma is gratuláltam neki. Mindkétszer visszaírt és megköszönte! Tudja, hogy nagyon szurkolok neki, és azt is, hogy jóban és rosszban vele vagyok. Azt is tudja, hogy végigsírom a meccseit. Nincs rá szó amit érzek. Ma is leírtam neki mennyire szeretem. Írtam neki egy-két gondolatot, de

neki már nem kell tanácsot adnom, profi teniszező lett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés