Hirdetés

Sírva örült első edzője Fucsovics sikerének

Szabolcsihír

2020.01.24. 13:47

Sírva örült első edzője Fucsovics sikerének
Fotók: magánanarchívum

Mert ki nem hagyná egyetlen meccsét sem.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden nyíregyházinak nagyot dobbant január 24-én, péntek reggel a szíve, amint meghallotta, hogy a városból indult teniszcsillag az ausztrál openen magabiztos győzelemmel 16 közé került.

Tudjuk, hisz annak idején megírtuk, hogy első edzője, felfedezője, Gyuricsku Enikő ki nem hagyná volt kedvenc tanítványa egyetlen meccsét sem, ezért is kerestük meg, kívácsiak voltunk, vajon a szakember hogyan látta a meccset, mit érzett, amikor győzött Marci.

Természetesen néztem a meccseit, de tudod, nem adja a sporttévé. Marci szülei, akik ott vannak Marcival, megadtak egy email címet nekem és egy kódot aminek köszönhetően láttam a meccset - mondta Gyuricsku Enikő.

Marci első edzője hozzátette: "kapcsolatban vagyunk 10 napja, folyamatosan, mióta elutaztak életükben először az ausztrál openre."

"Három napja erről álmodunk hogy újra elérhesse Federert!

Szerdán reggel és ma is gratuláltam neki. Mindkétszer visszaírt és megköszönte! Tudja, hogy nagyon szurkolok neki, és azt is, hogy jóban és rosszban vele vagyok. Azt is tudja, hogy végigsírom a meccseit. Nincs rá szó amit érzek. Ma is leírtam neki mennyire szeretem. Írtam neki egy-két gondolatot, de

neki már nem kell tanácsot adnom, profi teniszező lett.

Az utolsó mondatomban mindig leírom: "Szeretlek és nagyon büszke vagyok!" Kiskora óta kérem az Istent, segítse őt hogy szeressék, szurkoljanak neki, mert a szeretet az, ami Marcit 25 éve viszi előre ebben a kemény sportban" - tette hozzá végül Gyuricsku Enikő, aki jelenleg is edzőként dolgozik Nyíregyházán.

Galéria

teniszAusztráliaFucsovics Mártonmelbourne

Hirdetés

Hirdetés