Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyitásra kész a nyíregyházi Parkfürdő

| 2022. 06. 01. | 13:49:00
Az ország egyik legszebb strandja.
Nyitásra kész a nyíregyházi Parkfürdő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A felkészülés finisében tartott sajtótájékoztatót június elsején Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója. A mintegy 10 hektáros területen minden medence feltöltve, a fű lenyírva, és annak ellenére, hogy mekkora a szárazság, üde zöld. Csak néhány fát vágtak ki a parkban, mert félő volt, hogy egy erősebb szél kidönti őket, a tbbi fát gallyazással tették biztonságossa. Már pakolnak az üzlettulajdonosok is, hogy nyitásra a teljes árukészlettel várják a vendégeket.

A vezérigazgató elmondta: a pandémia miatt idén először tudta - a vállalásnak megfelelően - májusban kinyitni a Tófürdőt a társaság. Ezen a hétvégén pedig már a Tófürdő is kinyit. Mint arról a Szabolcsihír már korábban írt, a fürdőben semmilyen korlátozás nincs.

[Beillesztett cikk: Nyit a Parkfürdő Nyíregyháza-Sóstón]

Az első hétvégén, 3-4-5-én - tekintve, hogy nemrég volt gyermeknap - a 10 éven aluli nyíregyházi gyermekek ingyen léphetnek be.Már most hétvégén lesznek programok: aqua zumba, fitnesz, masszázs.

Júniusban strandkézilabda tornát rendeznek, a 2008-2009-es korosztályból keresik az utánpótlást.

Tizedik alkalommal lesz strandfoci, a Nyíregyházi Sportcentrummal közösen. Évről évre több a résztvevő, jönnek csapatok ülföldről is, hogy megközdjenek a Fatum Property vándorkupáért, a 100 ezer forintos fődíjért és az oklavélért.

[Beillesztett cikk: Az idén is lesz strandfoci Nyíregyházán]

Ha véget ér a tanév, kezdődik az éjszakai fürdőzés is - minden szerdán és pénteken. Minden vasárnap a Burattino Bábszínház művészei szórakoztatják a legkisebbeket. Augsztus elején megint lesz sörfesztivál, még tárgyalnak neves éttermekkel a kitlepülésről. Septemberben pedig kétnapos furóversenyt rendeznek - ennek részleteiről majd később tájékoztatnak.

Drágább jegy

Végére hagytuk a kellemetlenebb hírt az áremelésről. Két éve már, hogy nem változtak az árak. Idén 20 százalékkal többe kerülnek a belépők. A nyíregyháziaknak járó kedvezmények maradnak, de a jegyárak itt is emelkednek. A különbözetet az önkormányzat téríti meg a társaságnak.

Cs.K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés