Hirdetés

Hirdetés

Erős szél söpri ki a ködöt

2016.01.31. 12:06

Erős szél söpri ki a ködöt

A héten kora tavaszias idő várható.

Hirdetés

Vasárnap a délelőtt átvonuló hidegfrontot délután egy melegfront követi. A frontokhoz sokfelé csapadék, illetve megélénkülő szél társul, utóbbi hatására az Észak-Alföldön is feloszlik a köd és javulnak a látási viszonyok. A héten marad az enyhe, tavaszias idő: eső és időnként viharos szél is előfordulhat.  

Hétfőn az esti órákig erősen felhős, borongós idő várható és továbbra is több helyen alakul ki eső, zápor (ÉK-en akár havas eső). A nyugati szél sokfelé élénk, néhol erős marad. 10-11 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedden hajnalban több helyen válik párássá a levegő, foltokban köd is képződik. A délelőtt folyamán megszűnik a párásság és változóan felhős időre van kilátás, legalább pár órás napsütéssel. Reggel 5, délután 14 fok körül alakul a hőmérséklet. Kora tavaszias idő valószínű.

Szerdán mindenütt megvastagszik a felhőzet és a délelőtti óráktól egyre többfelé ered el az eső. A délnyugati szél élénk lesz. 10 fok körüli enyhe idő várható.

Csütörtökön a nap első felében sok lesz felettünk a felhő főleg délen és keleten lehet még csapadék. Délután aztán csökken a felhőzet. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél.

Hirdetés

Hirdetés