Hirdetés

Hirdetés

Jönnek az év eddigi legmelegebb napjai

2016.03.31. 08:03

Jönnek az év eddigi legmelegebb napjai

A hétvégén is örülhetünk a napsütésnek.

Hirdetés

Az év eddigi legmelegebb napjai jönnek csötörtökön és pénteken, szinte májusban megszokott hőmérsékletet mérhetünk. A hétvégére sajnos kissé visszahűl a levegő, de a napsütésnek továbbra is örülhetünk. 

Csütörtök hajnalban néhol párássá válik a levegő. Napközben sok napsütésre számíthatunk, melyet csak a déltől megnövekvő fátyolfelhőzet szűrhet. A délnyugati szél sokfelé megerősödik, nyugaton viharossá is fokozódik. Erős melegfronti hatás várható. Reggel 9, délután 20 fok körül alakul a hőmérséklet. Igazi tavaszi napunk lesz.

Pénteken egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, de zápor inkább csak az északkeleti tájakon alakulhat ki. A szél fokozatosan északnyugatira fordul és viharossá fokozódik. Napközben még meleg lesz: délután 19 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk, este aztán gyorsan csökken a hőmérséklet.

Szombaton csökken a felhőzet, a szép napsütést csak fátyolfelhők zavarják majd. Csapadék már sehol sem lesz. A szél északkeletire, keletire fordul. 15 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Vasárnap szinte zavartalan napsütésre van kilátás. Eső kizárt. Az élénk keleti szél továbbra is kissé hűvös, de száraz levegőt szállít. A reggeli 5 fokról 16 fok köré melegszik a levegő délutánra.

Hétfőn ragyogóan napos, kellemes tavaszi idő ígérkezik. Eső nem valószínű. A csúcshőmérséklet 15 és 19 fok között várható.

Hirdetés

Hirdetés