Hirdetés

Hirdetés

Komoly hangzavarral érhet véget a dögmeleg

2015.08.16. 13:06

Komoly hangzavarral érhet véget a dögmeleg

Zúgni fog az ég – viharral búcsúzik a kánikula.

Hirdetés

Vasárnap országszerte záporokra, zivatarokra, többfelé heves zivatarokra is számítani kell, a késő délutáni órákban dél felől zivatarlánc is érkezhet. A heves zivatarokat felhőszakadás, jégeső, viharos szél kíséri majd. Napközben 28-38°C várható, nyugaton, délnyugaton mérhetjük az alacsonyabb, a Tiszántúlon a magasabb értékeket.
Hétfőn folytatódik országszerte a záporos, zivataros idő, helyenként továbbra is lehet heves zivatar, de megszűnik a kánikula, ugyanis nyugaton, délnyugaton csak 20 fok körüli alakulnak a maximumok, 30 fok körüli értékeket már inkább csak keleten, északkeleten mérhetünk. Többfelé feltámadhat a szél is. 
Kedden is még többfelé kell számítani eső, záporok, zivatarok kialakulására, egy-egy hevesebb zivatar még mindig előfordulhat. Sokfelé feltámad az északnyugati szél. Délután 20-28°C-ot mérhetünk.
Szerdán és augusztus 20-án is számítani kell még eső, záporok, helyenként zivatarok kialakulására, csak helyenként lehetnek hosszabb napos időszakok. Gyakran élénk, erős lesz a szél. A frissebb hajnalokat követően napközben 18-27°C várható.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés