Hirdetés

Hirdetés

Mikor lenne 20-25 fok, ha nem a tavaszi szünet után!?

2016.03.26. 18:03

Mikor lenne 20-25 fok, ha nem a tavaszi szünet után!?

Nem túl kegyes az ég a diákokhoz.

Hirdetés

Vasárnap kezdetben délkeleten és helyenként délen készülhetünk kisebb záporokra, napközben pedig a keleti, északkeleti tájakon lehet jelentéktelen csapadék. Ugyanakkor sokfelé már több órára kisüt a nap. Hajnalban -1 és +5, délután 10 és 16°C fok között alakul a hőmérséklet, a Dunántúlon várható a melegebb idő. Nem várható fronthatás.
Húsvéthétfőn gyakran lesz felhős az ég, de helyenként azért napos időszakokra is számíthatunk, ugyanakkor csak elszórtan lehet jelentéktelen csapadék. A helyenként élénk szélben 10 és 16 fok közötti maximumokra van kilátás. 
Kedden egy hullámzó frontrendszer éri el hazánkat, így többfelé kell számítani esőre, záporokra, ugyanakkor zivatarok is kialakulhatnak. A front mögött feltámad az északnyugatira forduló szél. Viszont a hőmérséklet nem esik vissza, délután 12-18°C közötti maximumokat mérhetünk.
Szerdától ismét több napsütésre számíthatunk, számottevő csapadék sehol sem várható. A feltámadó déli széllel egyre melegebb levegő áramlik térségünkbe,csütörtökön már többfelé 22-23 fokot is mérhetünk, pénteken délen pedig akár 25 fok is lehet.

Hirdetés

Hirdetés