Hirdetés

Hirdetés

Mire kezdődik az iskola, visszatér a nyár

2015.08.21. 18:05

Mire kezdődik az iskola, visszatér a nyár

Két csapadékmentes, napsütéses hétvége van még a vakációból.

Hirdetés

Péntekre már jelentősen csökken a csapadékhajlam és több napsütésre van kilátás, de a Dél-Alföldön és néhol keleten futó zápor, eső még továbbra is kialakulhat, itt lesz több felhő is az égen. A szeles időben már picit melegebb lesz, napközben 21-26°C várható.
Szombaton a napos időszakok mellett főként délen és keleten alakulhatnak ki záporok, esetleg zivatarok, de a légmozgás mérsékelt marad. Délután nem túl meleg, 19-26 fokos csúcshőmérsékletekre van kilátás. 
Vasárnap már az ország nagy részén a napsütés lesz a jellemző, délután a gomolyfelhőkből maximum néhol alakulhat ki futó zápor. Hűvös lesz a reggel, 9 és 15 fok körüli minimumok várhatók, míg napközben 23-28°C várható.
Hétfőn kissé szeles időre készülhetünk, de már egyre inkább a napsütésé lesz a főszerep. Csak egy-egy futó zápor lehet, délután 24-28 fokot is mérhetünk.

Az Időkép előrejelzése szerint augusztus utolsó hetében ismét jó idő lesz, ragyogó hétvégével búcsúzik majd a nyár, és a 30 fok is visszatér, mire megkezdődik elkezdődik a tanév.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés