Hirdetés

Hirdetés

Ne számítsanak jó időre a hétvégén

2016.04.21. 13:19

Ne számítsanak jó időre a hétvégén

Az előrejelzések szomorú képet festenek.

Hirdetés

Szombattól fokozatosan romlik el az idő: a megvastagodott felhőzetből egyre több helyen esik majd eső, záporeső. Megerősödik a szél is, majd a hőmérséklet vasárnap drasztikusan lehűl.

Pénteken még a nap nagy részében sok napsütésre van kilátás, majd délutántól délnyugat felől felhősödés kezdődik. Csapadék estig nem lesz. Csak néha élénkül meg a nyugatias szél. 20 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete.

Szombaton tovább vastagszik a felhőzet és nyugat, délnyugat felől egyre többfelé kezdődik eső, záporeső. Az esti óráktól megerősödik az északnyugati szél. 16-17 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A nap első felében még többfelé, később már csak elszórtan valószínű csapadék. A viharossá fokozódó északnyugati széllel több fokkal hűvösebb levegő zúdul hazánk térségébe. Délután már csak 10-16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn marad a borongós, szeles és hűvös időjárás. Szórványosan továbbra is lehet eső, zápor. Tovább gyengül a nappali felmelegedés: néhol 10 fok alatt maradhat a maximum.

Galéria

Hirdetés

Hirdetés