Hirdetés

Hirdetés

Ragyogó napok jönnek 15-17 fokkal

2015.10.27. 19:03

Ragyogó napok jönnek 15-17 fokkal

Kedvez az ég az őszi szünetet töltőknek.

Hirdetés

Szerdán a reggeli pára, köd feloszlását követően ismét többfelé kisüt a nap, erősebben felhős főként nyugaton maradhat az ég. Ott gyenge eső is kialakulhat néhol. A középső országrészben élénk, északnyugaton erős lehet a délkeleti szél. Helyenként csípős lesz a reggel, délután pedig 12-17°C várható. Nem várható fronthatás.
Csütörtökön a Dunántúlon lehet erősen felhős az ég, ahol elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor kialakulhat. Keleten a köd feloszlását követően sok napsütés várható. Napközben 10 és 17°C közé emelkedhet a hőmérséklet. 
Pénteken és a hétvégén újra a napsütésé lesz a főszerep a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően. Csak időnként élénkülhet meg a délkeleti szél. Ismét hidegebbek lesznek a hajnalok, délutánonként pedig 13-15°C várható, vasárnap lehet ettől pár fokkal hűvösebb.

Tovább süt a Nap

A csendes őszi idő előreláthatólag a jövő héten is folytatódik. Hétfőn és kedden egyre hidegebbek lesznek a hajnalok, a minimumok többfelé fagypont alatt alakulnak, míg a maximumok 9 és 14 fok között.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés