Hirdetés

Hirdetés

Se hó, de hideg, csak köd: semmilyen marad az idő

2015.12.06. 11:26

Se hó, de hideg, csak köd: semmilyen marad az idő

Szokjunk hozzá a szürkeséghez!

Hirdetés

Vasárnap is borongós, párás, helyenként napközben is tartósan ködös időre van kilátás, napsütésre inkább csak a nyugati tájakon van esély. Csapadék legfeljebb ködszitálás formájában fordulhat elő. Gyenge, mérsékelt marad a délies szél. Délután 4-7, a naposabb nyugati tájakon 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Nem várható fronthatás.

Hétfőn nem várható számottevő változás, marad az egyhangú, szürke idő, ismét inkább csak nyugaton szakadozhat fel a zárt felhőtakaró. Itt akár 10 fokot is mérhetünk délután, máshol 4 és 8 fok között alakulnak a maximumok. 

Kedden is többnyire szürke, párás, ködös, borongós idő várható számottevő csapadék nélkül, csak helyenként szakadozhat fel kissé a felhőzet. A legmagasabb hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.

Lényeges változás a jövő hét végéig nem valószínű, jobbára borongós, párás időre, fokozódó légszennyezettségre számíthatunk, napsütés inkább csak a magasabb hegycsúcsokon lehetséges. Marad az évszakhoz képest enyhe idő, bár egy-egy fokot napról-napra mérséklődik a nappali felmelegedés.

Hirdetés

Hirdetés