Hirdetés

Hirdetés

Vége a fagyoskodásnak!

2016.05.20. 09:42

Vége a fagyoskodásnak!

A hétvégére kirándulóidőt ígérnek.

Hirdetés

Pénteken a nap első felében még gyakran lesz erősen felhős az ég, déltől azonban csökken a felhőzet. Elszórtan várható zápor, zivatar - nagyobb eséllyel a dél-dunántúli tájakon. Az északias szél néhol megélénkül. 22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Szombaton szikrázó napsütésre számíthatunk. Csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen. Kizárt az eső. A reggeli 10 fokról 23-24 fok köré melegszik a levegő. Igazi kiránduló időnk lesz.

Vasárnap túlnyomóan napos, kellemes májusi idő várható. A sok napsütés hatására 23 és 27 fok közé erősödik a felmelegedés. A déli, délkeleti szél néha megélénkül. 

Hétfőn ragyogóan napos időre van kilátás. Csak délutántól északnyugaton fordulhat elő zápor, zivatar. Napközben a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 25 fok körüli nyárias idő lesz.

Kedden a néha megerősödő északnyugati széllel pár fokkal frissebb levegő érkezik hazánk térségébe. Zápor, zivatar inkább csak az északi, északkeleti országrészben fordul elő. 20-25 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Hirdetés

Hirdetés