Hirdetés

A migránsok nem tisztelik a nőt, rendőrt, az államot

2015.10.07. 17:17

A migránsok nem tisztelik a nőt, rendőrt, az államot

Kifakadt egy német rendőrnő.

Hirdetés

Fenyegetik, megütik, lekurvázzák szolgálat közben és nem tisztelik benne sem a rendőrt, sem a nőt a bevándorló muszlimok – a görög származású német rendőrnő, Tania Kambouri most könyvet írt megpróbáltatásairól. Szerinte a helyzet egyre rosszabb lesz, a multikulti nem működik, egyre kevésbé tisztelik a német alapértékeket – és nem a jobboldali populizmus, hanem egészséges emberismeret mondatja vele mindezt. A német Die Welt riportját a mandiner.hu fordította le.

„Ez nem származás vagy vallás miatti, rasszista előítélet, hanem egyszerűen tény, hogy egyes társadalmi csoportokra feltűnően jellemzőek bizonyos magatartásminták és bűncselekmények.”

- mondja a rendőrnő, aki a hamarosan megjelenő könyvében a politikai elit mellett támadja „a kritikátlan multikulti társadalmi romantikájában hívőket” is, akik szerinte „egyből iszlamofóbiát és idegengyűlöletet kiáltanak”.

A rendőrnő szerint a multikulturalizmus sok veszéllyel jár: egyes kulturális és vallási hagyományok nem egyeztethetőek össze egymással. Szerinte ennek belátása nem jobboldali populizmus, hanem egészséges emberismeret kérdése. Kambouri szerint a fiatal muszlim férfiakkal van a legtöbb gond, törökökkel, kurdokkal, libanoniakkal, tunéziaiakkal, akik feltűnően nem akarnak Németországba integrálódni.

Hirdetés

Hirdetés