Hirdetés

Hirdetés

A debreceni milliárdos az UEFA-nál kopogtat ezzel a dallal

2015.08.02. 17:34

A debreceni milliárdos az UEFA-nál kopogtat ezzel a dallal

Régebben verseket írt, most dalokat szerez.

Hirdetés

Meglehet, hogy a 2016-os foci Eb akkor is a magyaroktól lesz hangos, ha a válogatott mégsem jut ki a tornára. Debrecenbôl jöhet a viadal dala! - írja a Borsonline.hu.

A sikeres üzletember, Felföldi József azt reméli, hogy a bő hete a Youtube-ra feltöltött, s az azóta 63 ezer nézőt vonzó Football All My Life címet viselő szerzeményére az UEFA lecsap majd. A dallama ugyanis fülbemászó, és ugyanaz a izgalom, dráma és szenvedély árad belőle, ami a labdarúgásból.

Ez még csak az első verzió, az UEFA-hoz egy új, jogtiszta felvételekből álló anyagot küldünk ki – szabadkozott a Borsnak Felföldi.

A lap megemlíti, hogy Felföldi az édességiparból gazdagodott meg, különféle üzletei vannak: amerikai partnerei például egymásnak adják irodája kilincsét, régebben verseket írt, most dalokat, a reggaetôl kezdve a countryn és diszkón át a rockoperáig mindenféle stílusba belekóstol, s fél-ezernél is több szerzeménye van.

– A zene végigkíséri az életünket. Imádok élni, imádom a focit, s bízom benne, mindez a dalból is kihallatszik. Ha igaz, félig már nyert ügyünk van – így Felföldi József.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés