Hirdetés

Botrány Habony Árpád lapja körül

2016.01.25. 16:54

Botrány Habony Árpád lapja körül

Felesége aktképeihez fűzött ízléstelen szöveggel próbálták alázni az MSZP elnökét.

Hirdetés

Álnéven írt cikket a kormányzati sajtó új zászlóshajójának nevezett, félig a Habony Árpád tulajdonában lévő 888.hu.

Az Így még nem láttad Tóbiás József feleségét... című „cikkben” az MSZP elnök három régi aktfotóját tárgyalják ki. Rába Tímeát szexuális segédeszköznek nevezik, maszturbációt és pornót emlegetnek. Később Tóbiásék lányát is belekeverik a sztoriba, akiről megállapítják, hogy „Isten kegyelméből édesanyja bájait és nem apja kopasz fejét örökölte”.

A 888.hu-t Gulyás Gergely Fidesz-alelnök is kemény szavakkal ítélte el a Facebookon:

A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet. Teljes szolidaritásom az MSZP elnökének családjáé.

Török Gábor politológus mindezt úgy kommentálta:

Jobbegyenes!

Mi ehhez csak annyit fűzünk hozzá: a 888.hu - azon túl, hogy ízléstelen - súlyosan téved. Nincs az a konzervatív látásmód, ami egy aktképet pronográfiának minősítene. Másrészt láttuk már anyaszült meztelenül Rába Tímeát. Az 1991-es Miss Hungary második helyezettjeként azért fosztották meg a címétől, mert kiderült, hogy korábban aktfotók jelentek meg róla. Ugyanígy járt a szépségkirálynő, Bálint Antónia, aki azóta tévés karriert is befutott. Rába Tímea most háromgyerekes anya, és az ő negyedszázaddal ezelőtti aktfotói a férje politikai teljesítménye szempontjából lényegtelenek.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés