Hirdetés

Hirdetés

Durva: kismamát szállító mentőautó borult fel a 4-esen

2016.01.19. 12:02

Durva: kismamát szállító mentőautó borult fel a 4-esen

Kisteherautóval karambolozott. Frissítve: A nő már vajúdott.

Hirdetés

Mentőautó és kisteherautó ütközött január 19-én, kedden délelőtt a 4-es főút (M4-es autóút) Üllő és Gyömrő közötti szakaszán, a sérültek egyike a mentőautóban utazó várandós nő - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a mentőkocsi az oldalára borult, sofőrje, valamint a kismama, illetve a kisteherautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett. A műszaki mentést a monori tűzoltók végzik - tette hozzá. Az Útinform azt közölte, hogy az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél történt baleset miatt áll a forgalom, csaknem két kilométeres a torlódás. A mentőszolgálat sajtóügyeletese későbbre ígért információt az esetről. Az MTI úgy tudja, hogy a mentő egy vajúdó nőt vitt kórházba.

Frissítve: szülő nőt vittek volna kórházba

Tóth Karolina, a mentők ügyeletesének tájékoztatása szerint a mentőkocsi megkülönböztető jelzését használva vitte kórházba a szülő nőt, amikor a baleset történt. A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják - tette hozzá a sajtóügyeletes, aki a mentőkocsiban keletkezett kárról még nem tudott nyilatkozni.

Fotó: MTI, Mihádák Zoltán

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés