Hirdetés

Edzői állást kapott a Magyarországon felrúgott szír menekült

2015.09.17. 10:44

Edzői állást kapott a Magyarországon felrúgott szír menekült

A szerencse nagyon is forgandó. A spanyolországi Getafe városában munkaszerződés és berendezett lakás várja családjával együtt.

Hirdetés

A spanyolországi Getafe városában edzői munkát ajánlanak Osama Abdel-Muhsen Alghadabnak, annak a szíriai menekültnek, akit az N1TV azóta elbocsátott operatőre, László Petra rúgott fel, miközben a gyermekével a karjában rohant a rendőrök elől a Röszkénél - adta kírül a Samsungsport.hu szeptember 17-én.

A város polgármestere bejelentette: a férfit és családját berendezett lakás várja a Madridhoz közeli városban, ráadásul nem menekültstátust kap majd, hanem munkaszerződést. Az 52 éves, hazájában ismert futballszakember a városi futballedzői oktatási központban (CENAFE) kapott állást, ők is kutatták fel Münchenben. A szír menekült azonnal és örömmel elfogadta az ajánlatot, csak annyit kért, hogy segítsenek neki abban, hogy Törökországban rekedt felesége és másik két gyereke is utánuk jöhessen. A terv egyébként az, hogy Alghabad később az élvonalbeli Getafénél kap majd edzői állást, ennél a csapatnál véd egyébként Megyeri Balázs is.

Hirdetés

Hirdetés